Over ons - Rent-Panel
1611
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-1611,eltd-core-1.2,rent-panel-ver-1.4,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-main-style1,eltd-paspartu-enabled,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-dark-header,eltd-header-style-on-scroll,eltd-header-standard-enable-transparency,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Over ons

Rent-Panel / Over ons

De basis van ons bedrijf is duurzaamheid. Duurzame door juiste producten toe te passen is onze basis Door de markt flexibele panelen aan te bieden op basis van verhuur, creëren we elke mogelijkheid tot tijdelijke muren.

Het weggooien van tijdelijke wanden als bouwafscheidingen, stand wanden, etalageruit bescherming, stofschotten, tocht schotten is vernietigen van materiaal en grondstoffen.

Rent-Panel verhuurt en geeft i gebruik toegepaste tijden panelen als muren

Met een groot assortiment aan panelen kan elke vorm van flexibele afscheiding worden gerealiseerd. Voor elke toepassing hebben we een passend product en kunnen we de vraag beantwoorden.

De basis van onze panelen is Ecoplex,( basis populier) met een kartonnen vulling hierdoor ontstaat een zeer licht en stabiel paneel die multifunctioneel inzetbaar is. De afwerking en de koppelmethode van de producten verschillen per toepassing.

Rent-Panel panelen kunnen eindeloos worden ingezet bij zorgvuldig gebruik, dit spaart energie en grondstoffen. Het huren van de Rent-Panel panelen geeft ruimte in de financiering, opslag, transport en keuzemogelijkheden.

De hoge repetitie factor houden de startkosten laag. Onze panelen mogen geschilderd worden. Eventuele schilderlagen worden na de huurperiode verwijderd. Het magazijn en de machines zijn ingericht om grote maten te kunnen verwerken en te revitaliseren. De verwijderde verf wordt opgevangen. De schone houten/kartonnen panelen kunnen aan het eind van hun leven volledig terug in de industrie voor hergebruik.

Te gebruiken voor:

  • Standbouw op beurzen maar ook in winkels
  • Stemhokjes
  • Pasruimtes
  • Geluidscabines
  • Tijdelijke separatie
  • Stofschotten in de bouw
Neem contact op

hout_2

web-�130402-4525

web-�130402-4503

web-�130402-4461

web-�130402-4400

web-�130402-4090